Së shpejti nga Vivo!

30+ kanale TV
në çdo pajisje.

Në televizor, në tablet, në celular dhe në kompjuter.

Kemi rishpikur
telefoninë.

Gjithmonë falas brenda rrjetit.
Shumë lirë me kudo tjetër.

Shërbime për Bizneset

Datapark, pjesë e grupit Vivo Communications zotëron të vetmin Datacenter në Shqiperi të ndërtuar sipas të gjitha parametrave europian dhe botëror. Infrastruktura është ndërtuar nga gjigandi Telekom Slovenije dhe ofron zgjidhje të avancuara për bizneset në territorin e Shqipërisë dhe përtej tij.

Zbulo disa nga sherbimet


 • Shërbim
  Colocation


 • Hosting
  Profesional


 • Server të
  Dedikuar


 • Managed
  Storage


 • Shërbime
  Sigurie


 • Virtual Private
  Network